Themawandeling

 

Kompas van Vitaliteit biedt verschillende themawandelingen aan. Zoals u al heeft kunnen lezen onder het kopje diensten. 

 

Nu kon ik onder het kopje diensten niet alle themawandelingen kwijt dus vandaar nog een losse pagina onder deze kop. 

 

Themawandeling hebben als doel om te gaan wandelen aan de hand van een bepaald thema. 

 

De thema's die er op dit moment zijn:

 

  • Wie heeft mijn kaas gepikt?
  • Wandelen met je zintuigen.
  • Stiltewandeling.
  • labyrint wandeling.
  • Help mijn kind ..........(examen, gaat naar de brugklas, gaat naar school, gaat uit huis, gaat alleen op vakantie ect.)
  • Help ik ervaar stress in het dagelijks leven. 

De stiltewandeling zijn wandeling die ik organiseer als daar behoeft naar is. We gaan dan anderhalf uur met elkaar in volledige stilte wandelen. We stoppen tussendoor om wel met elkaar te delen wat op dat moment de wandeling voor jouw betekend. 

 

De labyrintwandeling is een eerste kennismaking met het labyrint. Het is echt om puur te ervaren wat kan een labyrint voor mij betekenen en voor mij doen. De labyrintwandeling wordt gegeven op aanvraag en op vaste datums in de jaaragenda. 

 


De wandelingen die in het teken staan van "help mijn kind......"gaan altijd over een onderwerp wat speelt in het leven van opgroeide kinderen. Elke ouder doorloopt met haar of zijn kind verschillende stappen in het leven. Soms is het weleens fijn om over bepaalde onderwerpen met andere ouders te praten. Hoe ervaren zij dat? Hoe pakken zijn dat aan? Het onderwerp tijdens deze wandeling bepalen we altijd van tevoren. Ik doe dit door per maand een wandeling te organiseren rond om een bepaald thema. De wandelingen zijn terug te vinden in de agenda. Staat u wandeling er niet bij stuur dan altijd even een bericht via het formulieren. We kunnen dan samen kijken of we de wandeling toe kunnen voegen aan de al bestaande wandelingen.