Labyrint coaching

Als coach werk ik graag met het labyrint. De foto hierboven is het kruidenlabyrint in Dalfsen. Ik heb op deze plek zelf de training mogen ontvangen van het kruidenlabyrint. Dit kruidenlabyrint is aangelegd door John Musterd. Het labyrint kun je gebruiken voor vragen die je hebt over het leven, om problemen duidelijk te krijgen en op te lossen, voor traumaverwerking, voor een levensvraag en voor nog veel meer dingen die in je leven kunnen spelen. 

Het labyrint coaching kan plaats vinden door middel van het vingerlabyrint of door te wandelen in labyrint bij u in de buurt. We kiezen na een telefonisch intake samen een labyrint bij u in de omgeving uit om het labyrint te wandelen. U bepaald dus of u wilt werken met het vingerlabyrint of met het labyrint buiten. 

 

Een labyrint sessie duurt ongeveer een uur tot maximaal anderhalf uur. 

Uitleg labyrint

U ziet hierboven de uitleg van het kruidenlabyrint van de grote foto boven aan de pagina. De uitleg die hier beschreven staat geldt voor elk labyrint wat u met mij kunt bewandelen. 

Stenen Labyrint

In heel Nederland liggen er verschillende soorten labyrinten. In Berkel en Rodenrijs ligt dit stenen labyrint. Dit is dus één van de labyrinten die ik gebruik als coachlocatie. 

vingerlabyrint

Het is ook mogelijk om aan de slag te gaan met het vingerlabyrint. Het vingerlabyrint kun je mee werken vanaf elke plek die u wilt voor de coaching.