Themawandelingen

Kompas van Vitaliteit organiseert verschillende themawandelingen door de prachtige natuurgebieden rondom en in Lansingerland. Een themawandeling duurt anderhalf uur. Tijdens de wandeling is er altijd een pauze waarin we met elkaar een kop thee of koffie drinken met iets lekkers. De wandeling is voor iedereen goed te doen. De wandeling kost € 15,-. 

 

De volgende themawandelingen zijn te boeken: 

  • Wie heeft mijn kaas gepikt?
  • Wandelen met je zintuigen.
  • Stiltewandeling.
  • labyrint wandeling.
  • Help mijn kind ..........(examen, gaat naar de brugklas, gaat naar school, gaat uit huis, gaat alleen op vakantie ect.)
  • Help ik ervaar stress in mijn dagelijks leven.

Een aantal themawandelingen staan op deze pagina beschreven. Staat de wandeling er niet bij die u wilt volgen kijk dan in de blog daar staan alle wandelingen onder elkaar kort beschreven.

 

Opgeven kan via het contactformulier wat staat onder de kop contact. 

Themawandeling:Wie heeft mijn kaas gepikt?

De wandeling staat in het teken van het boek "Wie heeft mijn kaas gepikt?". Tijdens de wandeling vertel ik u het verhaal van het boek. Het boek gaat over omgaan met veranderingen. De metafoor uit het boek staat ook centraal tijdens de wandeling. De metafoor helpt u omgaan met de veranderingen en die te begrijpen en te doorgronden. 

 

 

Themawandeling: Wandelen met je zintuigen.

De wandeling staat in het teken van onze zintuigen. We gaan tijdens de wandeling praten over onze zintuigen. We gaan wandelen met onze zintuigen. We gaan genieten van het moois dat de natuur ons laat zien. We gaan ook het zintuig proeven gebruiken. 

 

Na deze wandeling weet ik zeker dat u tijdens de eerst volgende wandeling die u gaat maken nog meer en bewuster gebruik gaat maken van uw zintuigen. 

 

 

Themawandeling: Help ik ervaar stress in mijn dagelijks leven.

De wandeling staat in het teken van stress in het dagelijks leven. Elk mens ervaart weleens stress. Alleen niet iedereen weet hoe hij of zij daarmee om kan gaan. Tijdens de wandeling laat ik u kennismaken met tools die u kunt inzetten als u stress ervaart. We praten ook met elkaar over het onderwerp. Wat is nu stress voor jou en wat gebeurd er als u stress ervaart met u lichaam/ gedachten. Wat zien andere mensen aan u als u stress ervaart?

 

We gaan proberen om op bovenstaande vragen antwoorden te vinden tijdens onze wandeling.