Hulp bij een burn-out

Je komt misschien net bij de dokter vandaan en die heeft jou vertelt dat je een burn-out hebt.  Het kan ook zijn dat je werkgever je naar huis heeft gestuurd omdat deze ziet dat je bent opgebrand. 

 

Opgebrand, burn-out wat bedoeld nu jouw omgeving. Oké, je bent best moe de laatste tijd. Het lijkt wel of je batterij niet meer wilt opladen. Dat klopt dat is een burn-out. 

 

Je bent echt letterlijk "opgebrand". Je bent lichamelijk, emotioneel en psychisch totaal uitgeput. 

 

Eenvoudige dingen zoals boodschappen doen, kinderen naar school brengen, ontbijten alles is eigenlijk gewoon te veel. 

 

Je lontje is heel kort en je huilt echt om alles. 

 

Alleen wat nu? 

 

Wat nu?

 

Het wordt nu tijd om aan jezelf te werken. Het wordt tijd dat je gaat luisteren naar je lichaam. Het wordt tijd om in actie te komen. 

 

De burn-out gaat namelijk niet weg als je heel de dag in bed blijft liggen. De burn-out gaat niet weg als je hem ontkent. 

 

De burn-out gaat alleen weg als jij aan de slag gaat met jezelf en de burn-out laat verdwijnen uit je leven. 

 

Is hiervoor een handleiding of een pilletje? Nee, die is er niet. Wel zijn er mensen zoals ik die je kunnen helpen. 

 

Ik heb speciaal voor mensen met een burn-out een traject van 5 ontmoetingen + nog een ontmoeting na een aantal weken. 

 

We gaan samen aan de slag om jouw burn-out de baas te worden. 

Hulp bij een burn-out:

 

We gaan samen naar buiten toe. We gaan heerlijk bewegen in de buitenlucht. Dit zal altijd zijn in een groene omgeving in een straal van 20 km van Berkel en Rodenrijs (Lansingerland). 

 

Ja, maar ik ben heel moe en futloos en dan ga jij met mij bewegen. Ja, dat ga ik inderdaad. In beweging komen en in de buitenlucht zijn is echt één van de beste pilletjes die je voorgeschreven kan krijgen. 

 

Tijdens het bewegen, wat vaak wandelen is gaan we aan de slag met de burn-out. We gaan samen uitzoeken waardoor de burn-out is ontstaan. Als we dat weten gaan we natuurlijk aan de slag met hoe gaan we uit de burn-out komen. We gaan vooral ook weer op zoek naar jezelf. Ik ga je leren om weer te vertrouwen op jezelf en dat je weer trots bent op jezelf. 

 

Ik ga je leren om niet meer over je grenzen heen te gaan en goed te leren luisteren naar je lichaam door middel van voelen.

 

Na 5 sessies van 2 uur heb ik je voldoende tools en vertrouwen in jezelf gegeven dat ik je los ga laten. Je gaat vanaf dan alleen het laatste stuk doen van je herstel. Ik laat je niet volkomen los want na 6 weken spreken we nogmaals af met elkaar. We kijken dan hoe het dan met je gaat.

 

Dit traject van 6 ontmoetingen van 2 uur+ een kennismakingsgesprek van een half uur+ koffie en thee+ een schrift + tools + coaching via whatsApp+ na elke ontmoeting een verslag kost jou € 450,-- inclusief btw. 

 

Dit traject wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het kan wel gebeuren dat je werkgever het traject wilt vergoeden. 

 

Wil jij nog deze week starten met jouw traject stuur mij dan nu een mail naar info@kompasvanvitaliteit.nl. Je mag ook het contactformulier invullen.