Individuele coaching: Je zit niet lekker in je vel.

Herken jij jezelf in (een deel van) onderstaande stellingen? 

• Ik sta altijd klaar voor een ander en vergeet mijzelf

• In mijn werk bekruipt mij het gevoel ‘Is dit is nou?’

• Ik voel mij vaak gestrest

• Mijn kinderen worden groter en ik heb moeite met loslaten

• Mijn leven bestaat alleen uit werken en zorgen voor het gezin

• Ik slaap slecht

• Ik heb altijd tijd tekort

• Ik ben ontevreden over mijzelf

• Ik doe te weinig leuke dingen

• Ik trek mij de problemen van een ander erg aan

…..en wil jij hier verandering in brengen?

 

Dan kunnen 1-op-1-coachingsessies jou helpen om het leven te gaan leiden dat jij wilt. In een ‘reis’ naar jezelf leer je wat jou daadwerkelijk gelukkig maakt en waar jij energie van krijgt. Aan de andere kant brengt het ook de zaken in jouw leven naar voren die je energie kosten en die dus eigenlijk niet bij je passen.

 

Ik geef je handvatten en praktische tips hoe je in kleine stappen verbeterpunten kunt aanbrengen in jouw dagelijks leven om te bereiken wat jij wilt. 

 

Elke ‘reis’ start ik met een intake om te bespreken waar jij mijn hulp bij nodig hebt en kun je aanvoelen of ik de geschikte coach voor je ben.

 

We delen de sessies zo in dat jij je er prettig bij voelt. Zo kunnen we binnen met een kop thee aan de keukentafel praten of naar buiten om te wandelen. Ook de frequentie bepaal jij zelf. Alles is goed. Jij bepaalt wat goed voelt.

 

Tijdens de ‘reis’ die we samen maken, komen we, wanneer jij eraan toe bent, op een punt waarop je zelf verder kunt. Je hebt dan precies die tools in jouw handen waarmee jij het leven leidt dat bij jou past. Hoeveel sessies daarvoor nodig zijn is voor iedereen verschillend. Jij bepaalt zelf wanneer je het gevoel hebt er klaar voor te zijn om weer alleen verder te gaan.

 

Elke sessie duurt minimaal anderhalf uur tot maximaal 2 uur. Na elke sessie krijgt je een kort verslag van de sessie. Aan het begin van het coachtraject ontvang je een dik schrift. In dit schrift kun je alle verslagen plakken. Het schrift is daarnaast te gebruiken om dagelijks te gebruiken als een dagboek. 

 

Elke sessie kost €60,- inclusief btw, eenmalig een schrift, een verslag na elke coachingssessie, contactmomenten via app of mail tussen de sessies als dat nodig is, koffie/thee en eventueel materiaal.

 

De sessie wordt vooraf gefactureerd door middel van een factuur. De sessie wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Het kan wel dat de werkgever de coaching wil vergoeden. 

 

De sessie wordt verzorgt in straal van 20 km rond om Berkel en Rodenrijs (Lansingerland). 

 

Denk jij dat de individuele coaching bij jou past neem dan nog vandaag contact met mij op via het contactformulier of stuur mij een mail via info@kompasvanvitaliteit.nl. Ik neem dan binnen een dag contact met je op.