Suzanne

JOUW COACH

Ik ben Suzanne Peerdeman (1978) en woon met mijn man en 2 kinderen in Berkel&Rodenrijs.

Ik word heel blij van gezelligheid, leuke uitjes ondernemen met mijn gezin, kamperen, koken wandelen en lezen. Dit zijn heerlijke ontspanningsmomenten voor mij waarin ik mijn batterij weer oplaad.

In mijn jarenlange werkervaring als manager in de kinderopvang en later als coach op de afdeling personeelszaken, heb ik mij vooral ontwikkeld op het gebied van coaching en vitaliteit. Samen met mijn praktijkervaring hebben de opleidingen Vitaliteitscoach, Leergang HRM & Organisatiepsychologie, HBO Organisatie, Verandering & Coaching mij geholpen om mijn kennis op dit gebied te vergaren.

De laatste jaren was ik bezig om ervoor te zorgen dat de medewerkers goed in hun vel zaten, het beste uit zichzelf haalden, het ziekteverzuim zo laag mogelijk was en de re-integratietrajecten zo kort mogelijk duurden.

Mijn werk vergde veel van mij, soms teveel. En door mijn perfectionistische insteek wilde ik overal ‘foutloos’ zijn….behalve in de zorg voor mijzelf. Het werd me toen ook bijna teveel. De opmerking die ik kreeg van een vriendin: ‘Zou je ook niet eens voor jezelf gaan zorgen!?’, opende mijn ogen. Ik nam tijd voor mijzelf en ging op zoek naar mijn diepste verlangens. Zo kwam ik erachter dat ik de kennis en levenservaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, graag wil delen met anderen. Een super waardevolle reis die mij heeft gebracht waar ik nu sta.

Met veel levenslessen en de diploma’s voor Vitaliteitscoach, Wandelcoach op zak volg ik mijn passie en coach ik mensen om een (zelf)bewuster, fitter, blijer leven te lijden met minder stress. ‘Je hoeft niet perfect te zijn’, ‘fouten maken mag’ en ‘blijf bij jezelf, dan is het altijd goed’, vind ik prachtige quotes en die ik helemaal nastreef in mijn leven.

 

Suzanne