Labyrint coaching

Als coach werk ik graag met het labyrint. De foto hierboven is het kruidenlabyrint in Dalfsen. Ik heb op deze plek zelf de training mogen ontvangen over labyrint coaching. Dit kruidenlabyrint is aangelegd door John Musterd. Het labyrint kun je gebruiken voor vragen die je hebt over het leven, om problemen duidelijk te krijgen en op te lossen, voor traumaverwerking, voor een levensvraag en voor nog veel meer dingen die in je leven kunnen spelen. 

Labyrint coaching kan plaats vinden door middel van gebruik maken van het vingerlabyrint. Ik heb 2 verschillende vingerlabyrinten om te gebruiken. We kunnen naast het vingerlabyrint een buitenlabyrint wandelen bij jou in de buurt. We zouden ook eerst samen een labyrint kunnen tekenen in het zand en hem daarna een wandeling maken in ons eigen gemaakte labyrint. Jij bepaald dus of u wilt werken met het vingerlabyrint of met het labyrint buiten. 

 

Er kan eventueel ook gebruik worden gemaakt van het labyrint kaartenspel wat John heeft ontworpen. 

 

Tijdens een telefonische kennismakingsgesprek bespreken we samen waar jou wens ligt wat betreft het labyrint coaching. Labyrint coaching kan plaatsvinden binnen een straal van 20 km van Berkel en Rodenrijs (Lansingerland).

 

Een labyrint sessie duurt ongeveer een uur tot maximaal anderhalf uur per sessie. De kosten van de sessie is €45 per sessie (inclusief btw). Je ontvangt vooraf aan de sessie een factuur. De sessie wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Je zou wel kunnen proberen om de factuur te laten vergoeden door je werkgever. 

 

Spreekt jou een labyrint sessie aan, stuur mij dan even een berichtje via het contactformulier. Je kan ook een mail sturen naar info@kompasvanvitaliteit.nl.

 

Ik kan iedereen aanraden om een wandeling te maken in het labyrint. Het heeft mij namelijk persoonlijk al een hoop gebracht in mijn leven.